SDÜ Öğrencilerinden Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Zafer Yürüyüşü

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri bu kez Cumhuriyetimiz için yürüdü. Her yıl binlerce öğrenciyi Batı Akdeniz’in tarihi ve doğal güzellikleriyle buluşturan “Keşif Isparta” gezisi, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümü kapsamında rotasını Kovada Milli Parkına çevirdi. Geziye katılan öğrencilerimiz, ay yıldızlı bayrak ve flamalar eşliğinde Cumhuriyet marşı ile birlikte zafer yürüyüşü gerçekleştirdi.

Türk Bayrağını Kovada Milli Parkı kulesine asan SDÜ öğrencileri, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencisi Nuray Efe, “Bugün Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını hep birlikte kutluyoruz. Biz Cumhuriyetin çocukları olarak her daim daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz. SDÜ büyük bir aile. Bu büyük gurur gününde, bizi zafer yürüyüşünde buluşturan SDÜ yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Program, Eğirdir Yeşil Ada'nın doğal güzelliklerinin gezilmesi ile son buldu.

Yayın Tarihi: 12/07/2024