Hizmetlerimiz

Dijital Oryantasyon Broşürleri

Kurumsal İletişim Merkezi tarafından bilim dünyasının yükselen değeri Süleyman Demirel Üniversitesi ailesinin yeni üyelerine yönelik hazırlanan ve üniversitemizin fiziki, sosyal ve kültürel imkanlarını tanıtan dijital oryantasyon programı hazırlandı. 

Dijital oryantasyon broşürünü incelemek için linki tıklayınız. 

Afiş Tasarımları

Üniversitemizde yapılması planlanan etkinliklerin afiş tasarımı Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi birimince yapılmakta daha sonra üniversite web sayfasında bulunan etkinlikler bölümünde yayımlanmaktadır. Kullanıcılar, üniversite bünyesinde yapılan herhangi bir online etkinliğe sayfada bulunan “SDÜ Takvim- Yakında” kısmından ulaşabilmektedir. Süleyman Demirel ÜniversitesiProje/Etkinlik Takip Sistemine giriş için linki tıklayınız. 

Mail ve Web Site Duyurusu Yapılan Webinarlar 

Üniversitemiz birimlerince hazırlanan, Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından afişleri, tanıtımı ve duyurusu yapılan tüm webinarlara ulaşmak için linki tıklayınız. 

Kartvizit Oluşturma 

-Üniversitemiz akademik personeline kartvizit oluşturmak için geliştirilen sisteme başvurular ücretsiz olup,  "Kartvizit Başvuru Formu" için linki tıklayınız. 

Tercih Dönemi Youtube Yayınları

SDÜ akademisyenlerinin üniversite, fakülte ve bölümleri tüm ana hatlarıyla tanıttıkları aday öğrencilere yönelik tercih dönemi Youtube yayınları için linki tıklayınız. 

Keşif Isparta

Ögrencilerimizin Isparta’nın dogal, tarihi ve kültürel degerleri hakkında bilgisahibi olması, yerinde görmeleri amacıyla baslattıgımız “Kesif Isparta” projesiyle günlük seyahat şeklinde gezip, görüp, eğlenmelerine olanak sağlanıyor. “Keşif Isparta Projesi" kapsamında düzenlenen gezilere katılmak isteyen genç kaşifleri belirlemek için "Keşif Isparta Katılım Formu" hazırlanmış olup, KİMER'den temin edilip, doldurulması gerekmektedir.

SDÜ Yayınları

Süleyman Demirel Üniversitesi’ne ait yayınların tasarım, basım ve tanıtım faaliyetleri merkezimiz tarafından yürütülmektedir. Bunların yanı sıra üniversitemizin yıl içerisinde düzenlemis oldugu sosyal, kültürel ve sanatlar etkinliklere dair “almanak” (takvime göre düzenlenmis, özel bir alan veya alanlarda bilgiler içeren yıllık) yayının içerik, tasarım, basım ve yayınlanma süreci yürütülmektedir. Merkezimiz tarafından hazırlanan bu kitap, içerisinde “Kültür- Hayat”, “Akademik Gelismeler” “Idari Yapılanma”, “Uluslararasılasma”, “Fiziksel Gelismeler”, “Sosyal-Kültürel Hayat”, “Kente Dair”, “Spor”, “Saglık” gibi içerikler yer almaktadır.

Yayınlarımıza ulaşmak için linki tıklayınız. 

 

Kitap Fuarları

Kitap fuarlarına, Süleyman Demirel Üniversitesini temsilen Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi katılmaktadır. Üniversitemizin çesitli tanıtım materyallerinin bulundugu bu stantta, merkezimiz tarafından tasarlanan ve basılan eserler yer almaktadır.

Üniversite- Kent Buluşmaları

Üniversite- kent bütünleşmesini sağlamak amacıyla üniversitemiz tarafından başlatılan proje ile gençleri geleceğe hazırlayan öğretmenlerden sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, halk ile iç içe çalışmalar yürüten dernek üyelerinden, muhtarlara kadar birçok temsilci her hafta üniversitemizi daha yakından tanıyor.

"İlham Veren Üniversite" SDÜ Kitapları 

Süleyman Demirel Üniversitesi, her yıl düzenlediği binlerce sosyal ve kültürel etkinliklerle ünlü konukları ağırlayarak öğrencilerine kaliteli eğitimin yanı sıra kariyer planlamalarında yardımcı olacak olanaklar sunuyor.

Kurumsal İletişim Merkezince hazırlanan  kitaplar, “Öğrenci Odaklılık”, “Akademik Gelişmeler”, “Uluslararasılaşma”, “İdari Yapılanma”, “Fiziksel Gelişmeler”, “Kültürel Hayat”, “Kente Dair”, “Spor”, “Sağlık” bölümlerinden oluşuyor.

Mayıs 2015 - Mayıs 2016 tarihlerini kapsayan Birinci Yıl Kitabı için tıklayınız.

Mayıs 2016 - Mayıs 2017 tarihlerini kapsayan ikinci  Yıl Kitabı için tıklayınız.

Mayıs 2017 - Mayıs 2018 tarihlerini kapsayan Üçüncü Yıl Kitabı için tıklayınız.

Mayıs 2018 - Mayıs 2019 tarihlerini kapsayan Dördüncü Yıl Kitabı Kitabı için tıklayınız.